logo
RNTV Live

Percheziții domiciliare în trei comune din Prahova și una în județul Buzău. Vezi motivul

sursă foto Jurnalul Regional
Mihai Constantinescu

Percheziții domiciliare în trei comune din Prahova și una în județul Buzău. Acestea au fost efectuate ieri de către polițiștii Secției Rurale de Poliție Cocorăști Colț, la persoane bănuite de furt calificat. Au fost efectuate patru percheziții domiciliare în trei comune din Prahova și una în județul Buzău. Trei mandate de aducere au fost puse în executare.

În fapt, în perioada aprilie-iulie a.c., persoanele bănuite ar fi sustras în repetate rânduri, aproximativ 8 tone de materie primă polipropilenă, din cadrul unei societăți comerciale din comuna Brazi.

În urma perchizitiilor efectuate a fost identificată si ridicată cantitatea de 150 de kg materie primă polipropilenă și mai mute ambalaje aferente acestui produs, fără a se putea face dovada de proveniență.

Cei 3 bărbați au fost conduși la sediul secției. În urma activităților desfășurate, a fost luată măsura retinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentați unității de parchet cu propunerea luării unei alte măsuri preventive.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/o-adolescenta-din-prahova-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor