logo
RNTV Live

Perchezitii de amploare, inclusiv in Prahova.

băieţi deştepti sursă foto Realitatea de Arges
Mihai Constantinescu

Astăzi, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au efectuat 15 percheziţii domiciliare, în județele Prahova și Dâmbovița, la persoane banuite de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc și efectuare de operațiuni cu produse psihoactive noi. Au au fost puse în executare 65 de mandate de aducere.

15 persoane sunt bănuite că s-ar fi constituit într-un grup infracțional, specializat pe săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc – cannabis (inclusiv sub forma cultivării), trafic de droguri de mare risc – comprimate MDMA și cocaină și efectuare de operațiuni cu produse psihoactive noi, grupare ce acționa în județele Prahova și Dâmbovița.

Produsele, la mare căutare

Din probatoriul administrat, a rezultat faptul că membrii grupării ar fi comercializat cantități importante de cannabis, comprimate ecstay, cocaină și produse cu efecte psihoactive către consumatori din Prahova și Dâmbovița, până în prezent fiind stabilite 50 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum, de la membrii grupării.

Persoanele vizate au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor