logo
RNTV Live

Percheziţii de amploare la Penitenciarul Ploieşti. O grupare infracţională, destructurată/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Percheziţii de amploare la Penitenciarul Ploieşti. Omaneii legii au percheziţionat centimetru cu centimentru mai multe camere de detenţie din interiorul Penitenciarului Ploiești, la persoane bănuite de trafic cu produse psihoactive noi, în mediul penitenciar. 7 mandate de aducere au fost puse în executare.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a.c., substanţele psihoactive ar fi fost introduse în penitenciar prin intermediul corespondenței și ar fi fost ulterior distribuite în schimbul unor sume de bani sau unor bunuri (cafea, ţigări, articole vestimentare).

Polițiștii au ridicat, în urma perchezițiilor efectuate 8 coli din hârtie tip A4, 3 bucăți de hârtie de diferite dimensiuni, 5 bucăți de șervețele și o bucată de hârtie de dimensiuni aproximativ 100 cm/40 cm, susceptibile a fi impregnate cu substanțe psihoactive.

Persoanele bănuite au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Ploiești, pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

În activități au fost angrenați și jandarmi de la Gruparea de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploiești.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/adio-petreceri-de-revelion/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/daca-in-rai-ar-exista-toamna…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor