Percheziţii de amploare, inclusiv în Prahova. pentru suspecţi de furturi din Germania

casă de vacanta sparta
cautam-reporteri-republikanews

Percheziţii în Prahova, Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa

Percheziţii de amploare, inclusiv în Prahova. pentru suspecţi de furturi din Germania.

În total au fost organizate nouă percheziţii domiciliare în București , Prahova, Ilfov și Ialomița,  la locuințele unor cetățeni români bănuiți de furt în grup organizat, pe teritoriul Germaniei.

just insolv sprl

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 385.000 de euro.

Locuinţele suspecţilor au fost percheziţionate centimetru cu centimetru şi au fost găsite şi  ridicate camere foto, obiective foto, accesorii foto, binocluri și drone. Obiectele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, polițiștii au pus în executare 4 mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare germane pe numele persoanele bănuite, acestea fiind conduse la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, respectiv la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.

Față de cei în cauză a fost luată măsura reținerii, urmând a se dispune asupra predării lor internaționale către Germania.

La acțiune au participat doi polițiști din cadrul Poliției Judiciare din Munster, Germania, anunţă Poliţia Română.

Citeşte şi https://republikanews.ro/exclusivsurse-locuinta-din-ploiesti-a-faimosului-iluzionist-rothini-sparta-de-hoti-ce-se-stie-in-acest-moment/

Citeşte şi https://republikanews.ro/videosi-a-sapat-casa-intr-o-stanca-proiectul-poate-deveni-atractie-turistica-in-prahova/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here