logo
RNTV Live

Percheziţii de amploare în Bucureşti, Ilfov și Prahova după ce au fost furate produse de lux de la bordul avioanelor

sursă foto România24.ro
Mihai Constantinescu

Percheziţii de amploare în Bucureşti, Ilfov și Prahova după ce au fost furate produse de lux de la bordul avioanelor

Oamenii legii efectuează, joi dimineaţa, percheziţii în Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de furt, complicitate la furt, tăinuire şi delapidare.

“În această dimineață, aproximativ 200 de polițiști pun în aplicare 28 de mandate de percheziție, în București și județele Ilfov și Prahova, într-un dosar instrumentat de Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București, în  coordonarea Parchetului Militar București, cauză ce privește săvârșirea infracțiunilor de furt, complicitate la furt, tăinuire și delapidare.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că de la finele anului 2019 și până în prezent, mai multe persoane ar fi  sustras produse de lux – ceasuri, bijuterii, produse de marochinărie, produse cosmetice și băuturi din containerele ce se încărcau la bordul avioanelor, cu produse destinate comercializării strict în acest spațiu.

Prejudiciul este estimat la aproximativ 800.000 euro.

Vor fi conduse la audieri mai multe persoane, audieri ce vor avea loc la sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi București”, se specifică în comunicatul de presă al Polişţiei Române.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/impact-frontal-pe-dn1acentura-de-est-a-fost-chemata-descarcerarea/?fbclid=IwAR1b3ve3l_vdZPw1BCMDakPn0BxiHw3wcOc6HcG4e7pqGkgRwV0p_TWm13c

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor