logo
RNTV Live

Percheziție domiciliară la un prahovean bănuit de furt

perchezitii-record-politia-romana-si-diicot
Erika Stoica

Percheziție domiciliară la un prahovean bănuit de furt

Ieri, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești Scăeni au identificat și depistat un bărbat din oraș, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

Concret, la data de 9 februarie, în jurul orei 08.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, angajat al unei societăți de construcții despre faptul că, în noaptea de 8 spre 9 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi sustras dintr-o magazie, mai multe scule electrice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat în vârstă de de 29 de ani, din oraș.

În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 februarie a.c., polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în cauză, ocazie cu care au fost identificate și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și sculelele electrice reclamate ca fiind sustrase.

Valoarea totală a prejudiciului este de 15.000 de lei, acesta fiind recuperat, în totalitate, prin predarea bunurilor găsite, persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de el a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor