Ieri. polițiști din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la domiciliul unui bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de furt, executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau ocolirea echipamentelor de măsurare și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bănuitul, în vârstă de 52 de ani, din comuna Cărbunești ar fi folosit un obiect improvizat, conectat la cablurile care racordează imobilul nelocuit al unei vecine, la rețeaua electrică, sustrăgând astfel energie electrică.

În urma percheziției, polițiștii au identificat și ridicat un conductor electric din cupru cu lungimea de 20 de metri, care era racordat la panoul de siguranțe electrice cu care era prevăzut imobilul, precum și un pistol de tip Airsoft, pentru care proprietarul nu a putut prezenta documente de proveniență, sau autorizație de deținere.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *