logo
RNTV Live

Pentru a elibera rapid documentele necesare pentru pensionare anticipată, un medic din Sinaia a cerut bani. A fost prins chiar când îi primea

spaga-mita
Mihai Constantinescu

Banii rezolvă totul, ar putea spune mulţi. Asta a crezut şi un medic din Sinaia care a cerut unei persoane bani pentru a-i elibera mai repede documentele pentru prelungirea avizului de pensionare anticipată. Numai că asemenea practici nu sunt legale, iar medicul a fost prins exact când primea banii pentru care acesta urma să grăbească lucrurile. Pentru a fi prins, oamenii legii,  au organizat un flagrant.

Imediat după flagrant au fost organizate şi patru percheziţii în judetul Prahova. În vizor au intrat: cabinetul medicului,  unitatea sanitară la care acesta lucrează, dar şi la două locuinţe ale doctorului. În urma percheziţiilor de la cabinet, a fost găsită suma de 8.500 de lei.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că este vorba despre un medic de medicina muncii, Lucian Jianu, care ar fi eliberat, în schimbul unor sume de bani, documente pentru prelungirea avizului de pensionare anticipată.

sursa hotnews

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor