logo
RNTV Live

Pensionarii din Ploiești vor beneficia de analize gratuite

sptial_mun
Dumitrescu Vlad

Primarul Andrei Liviu Volosevici anunță relansarea programului social dedicat pensionarilor ploieșteni, prin intermediul căruia aceștia vor beneficia, anual, de o serie de analize medicale gratuite, începând cu 01 iunie 2022.

În cadrul unui parteneriat public privat, la nivelul Spitalului Municipal Ploiești, se vor asigura, prin sponsorizare, servicii medicale constând într-un set de investigații paraclinice (analize medicale de laborator), în valoare de 115 lei/ pachet/ persoană.

De aceste servicii medicale gratuite vor beneficia, lunar, câte 100 de seniori ploieșteni, care vor fi nominalizați de către Asociațiile de pensionari din orașul nostru.

Contractele de sponsorizare, încheiate în acest context de către municipalitate și Spitalul Municipal Ploiești, se vor derula pe o perioadă de 12 luni.

Pachetul de servicii medicale cuprinde următoarele analize de laborator uzuale, care se vor efectua gratuit, respectiv: hemogramă, glicemie, colesterol, trigliceride, uree, creatinină, acid uric, TGP, TGO, sumar de urină.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor