Pensionarii din Ploiești vor beneficia de analize gratuite lunar. Vezi unde/ VIDEO

Pensionarii din Ploiești vor beneficia de analize gratuite lunar

100 de pensionari din Ploiești vor beneficia de analize gratuite lunar. Potrivit primarului Andrei Volosevici acestea vor fi realizate cu ajutorul unei sponsorizări. Analizele vor putea fi realizate de persoanele vârstnice la Spitalul Schuller Ploiești.

Pensionarii din Ploiești vor beneficia de analize gratuite lunar.

cel mai verde complex reziential

Primăria Ploiești va lansa un program prin care se dorește ca, lunar, 100 de pensionari să beneficieze de analize gratuite. Acestea vor fi efectuate la Spitalul Schuller Ploiești, iar fondurile for fi suportate de o societate care a decis să sponsorizeze proiectul primarului Andrei Volosevici

Într-o altă ordine de idei,  în Prahova se derulează cel mai amplu program de screening pentru depistarea hepatitelor virale din România. Campania de testare va avea loc pe o perioadă de șase luni începând cu luna mai a acestui an, prin intermediul celor 55 de cabinete de medicină de familie afiliate. Testarea se va realiza  în cadrul proiectului LIVE(RO)2-SUD. Eligibile pentru a participa la screening sunt doar persoanele care au peste 18 ani.  Gravidele și persoanele lipsite de libertate nu pot beneficia de acestă testare gratuită. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here