Pensionarii ar putea primi tichete de masă. Vezi cum ar putea intra în posesia lor

A crescut valoarea bonurilor de masă, dar şi aşa rămânem codaşii Europei
A crescut valoarea bonurilor de masă, dar şi aşa rămânem codaşii Europei

Pensionarii ar putea primi tichete de masă. Vezi cum ar putea intra în posesia lor

Pensionarii ar putea primi în curând tichete de masă. Acest lucru ar putea fi posibil în cazul celor care nu folosesc tichetele de călătorie cu trenul cu ajutorul căroră călătoresc gratuit, notează romaniatv.net Legiuitorul propune valorificarea acestora într-un alt mod.

“Astfel, în cazul în care biletele de valoare nu au fost folosite în cursul anului, de către pensionarii din sistemul asigurărilor sociale de stat, din sistemul de pensii și asigurări sociale de stat pentru agricultori, precum și de către pensionarii din celelalte sisteme proprii de asigurări sociale, acestea pot fi compensate în tichete de masă”, se spune în expunerea de motive a inițiativei legislative.

“De acestea (tichetele de masă) vor beneficia aproximativ 4.537.000 de pensionari, aflați în evidența Casei Naționale de Pensii Publice, precum și cei aflați în evidența Caselor Sectoriale de Pensii”, mai notează inițiatorii.

Vezi şi https://republikanews.ro/angajatorii-care-nu-acorda-liber-in-zile-de-sarbatoare-pot-primi-amenda-de-10-000-de-lei/?fbclid=IwAR3Fx69ZkcaEj3e1phTtbpK99yJf8UPvqrc-Dn5SxLjsCxnwTP7_rmROVoo

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiestenii-chemati-la-dezbatere-publica-privind-prelungirea-duratei-unui-contract/?fbclid=IwAR1Nv6aAcG2c_r_DgY-zAmqrzyOWgD0zFYJskoN7pi-z3ugrodVrr8qs9z0

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here