logo
RNTV Live

Penitenciarul Ploiești face angajări din sursă externă. Codiții

Penitenciarul Ploieşti sursă foto ANP
Mihai Constantinescu

Penitenciarul Ploiești face angajări din sursă externă. Codiții

Penitenciarul Ploiești caută întregirea echipei, astfel încât 16 posturi . Este vorba despre 15 posturi  pentru bărbați si 1 post pentru femei. Acestea sunt scoase la concurs din sursă externă în sectorul operativ.

Dacă ești o persoană ambițioasă, serioasă, bravă și cu spirit de echipă, cariera ta în sistemul poliției penitenciare este la un pas distanță.

Dosarele complete se depun la Sediul Penitenciarului Ploiesti din strada Rudului, nr. 49, Ploiesti, judetul Prahova. Data limită este 12.07.2021-inclusiv, ora 16:00.

De asemenea, condițiile specifice de ocupare a posturilor, probele de concurs,  bibliografia si tematica de concurs, normele si baremele specifice privnd organizarea, desfasurarea si evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în anexele la anuntul de concurs de pe site-ul instituției http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-din-sursa-externa-a-700-posturi-de-executie-agent-din-cadrul-sectorului-operativ-din-unitatile-penitenciare.

Informații suplimentare se pot obtine de la biroul resurse umane din cadrul penitenciarului Ploiesti la numărul de telefon 0244 526 834/ 0244 526 325 interior 132 sau la adresa de e-mail a instituției pploiești@anp.gov.ro.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/j-prahova-parteneriat-cu-cnair/

Vezi și https://portal.republikanews.ro/canicula-arde-la-buzunare-amenzi/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor