logo
RNTV Live

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou organizează concurs pentru ocupararea unui post vacant

Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou caută persoane care vor la închisoare
Mihai Constantinescu

 În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de execuţie de ofiţer – MEDIC SPECIALIST confirmat în specialitatea Medicină generală/ Medicină de familie, în cadrul sectorului medical.
La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul – Nou în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării anunţului în Viaţa Medicală nr. 43 din 30.10.2020, adică până la data de 16.11.2020, inclusiv, ora 16.00.

Tematicile şi bibliografiile de concurs sunt cele stabilite pentru examenul de medic specialist în specialităţile respective, publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii (www.ms.ro – Carieră – Specialişti – Concursuri – Examene şi concursuri naţionale)
Anunţul de concurs şi alte informaţii suplimentare se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/261-de-persoane-nou-confirmate…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/imagini-de-la-incendiul-care-a…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor