logo
RNTV Live

Peluza Ilie Oană: Sperăm ca aceste informații să ajungă la fiecare suporter

peluza_ioi
Dumitrescu Vlad

Peluza I Ilie Oană a emis un comunicat de presă prin care dorește să tragă un semnal de alarmă asupra anumitor lucruri necurate care s-ar întâmpla în interiorul clubului Petrolul Ploiești.


Potrivit ultrașilor ploieșteni din Peluza I Ilie Oană, Costel Lazăr, Tavi Grigore, Mihai Constantinescu și Ion Cojocaru, în lipsa unor semnături reale ale Consiliului Director, și-au acordat o mărire de salariu, suma ajungând la aproximativ 20.000 euro.

Asta în contextul în care clubul nu ar avea suficienți bani să plătească jucătorii.

Redăm mai jos integral comunicatul de presă emis de Peluza I Ilie Oană:


UNIȚI SALVĂM PETROLUL!


Este inadmisibil să se întâmple așa ceva!


Dorim să tragem un semnal de alarmă în ceea ce privește situația actuală a clubului nostru. De asemenea, după cum știți, jucătorii s-au alăturat acestui demers, refuzând să participe la ultimul antrenament. Îi susținem și vom protesta alături de ei.

În prim plan îi avem pe Costel Lazăr, Tavi Grigore, Mihai Constantinescu și Ion Cojocaru.

Aceștia, în lipsa unor semnături reale ale consiliului director, și-au acordat o mărire de salariu, suma ajungând la aproximativ 20.000 euro. Cu toate acestea, clubul nu are suficienţi bani să plătească jucătorii.

“Maestrul păpușar” Costel Lazar, a încercat din răsputeri să învinovățească anumite persoane pentru ceea ce se întâmplă, însă fără succes. Interdicțiile nu au de a face cu o conducere defectă!

De asemenea, acest individ și-a oferit, din nou, in lipsa semnăturilor consiliului director, o prima de 25.000 euro.
Aproximativ 600 de abonamente au fost vândute, iar banii au rămas în buzunarul celor precizați mai sus. Totodată, la meciurile echipei sunt bilete “blocate” la tribuna 0 și vândute doar pentru unele interese personale.

În vestiar, jucătorii sunt întotdeauna păcăliți în ceea ce privește partea financiară, niciodată nu se respectă promisiunile făcute.
În atenția celor care vor să își promoveze afacerea pe stadion: Nu veți reuși fără plata unor anumite comisioane.

Un punct foarte important ar fi acela ca sponsorii “MRS” și “La Cocoș” nu mai doresc să investească bani la Petrolul nostru, cât timp trio-ul Lazar-Grigore-Constantinescu ocupă o funcție în cadrul clubului. Acestea fiind spuse situația nu este deloc roz.

Datoriile sunt foarte mari, după cum știți. Dorim să tragem un semnal de alarmă și cei corupți, care fură de la Petrolul, să plece!

Domnilor lipsiți de caracter, îl influențați si pe domnul Mircea Dridea care nu vrea să fie părtaș la aceste lucruri mizere pe care voi le faceți. Nu mai profitați de bunătatea lui!

Sperăm ca aceste informații să ajungă la fiecare suporter al echipei noastre. Nu vrem să intrăm în faliment, echipa a ajuns în Liga 1 după foarte multe sacrificii, nu stricați peste noapte ceea ce întreaga comunitate de petroliști s-a chinuit să construiască!

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor