logo
RNTV Live

Pedofil condamnat la 16 ani de închisoare pentru viol, cere eliberarea!

judecata
Dudau Andreea Valentina

Pedofilul din Ploiești, condamnat în 2011 la 16 ani de închisoare pentru viol, cere eliberarea! Acesta urmărea fetiţe pe care le adormea cu formol pentru a le viola.

Bărbatul condamnat în anul 2011 pentru că a violat o fetiţă şi a încercat să abuzeze sexual alte două, folosind formol pentru a le adormi şi agresa, a cerut eliberarea. Joi, solicitarea acestuia a fost respinsă de Judecătoria Moreni după ce şi magistraţii din Ploieşti respinseseră  o solicitare de eliberare a condamnatului înainte de termen.

Care este răspunsul autorităților?

Pe numele său – Marius Costin Frumuzache, se află în arest după o faptă de viol și alte două tentative de viol şi violare de domiciliu. Acesta a deschis un dosar vizând liberarea condiţionată. Cererea sa a fost respinsă, atât de magistrații din Ploiești, cât si de Judecătoria Moreni.

Judecătoria Moreni: „ Respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată de petentul condamnat F. M. C., în prezent deţinut în Penitenciarul Mărgineni. Menţine propunerea comisiei de liberări condiţionate de amânare la expirarea pedepsei în termen, respectiv la data de 14.02.2024. (…) Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”.

Judecătoria Ploieşti a respins, în ianuarie, cererea de liberare condiţionată formulată de bărbat.

Judecătoriei Ploieşti: „ Din cuprinsul caracterizării condamnatului, în ceea ce priveşte evaluarea pe domeniul de asistenţă socială, s-a reţinut că nu este cunoscut cu istoric infracţional, iar pe parcursul executării pedepsei a avut un comportamentul oscilant, întrucât a fost sancţionat disciplinar în repetate rânduri. În continuare, se constată că prin raportul nr. …….. din data de 14.12.2022, comisia de individualizare a regimului de executare a pedepselor privative de libertate a decis schimbarea regimului de executare a pedepsei în regim închis, întrucât a comis o abatere disciplinară gravă”.

Conform documentelor, pedofilul ar fi bătut un alt deținut.

Care sunt faptele pentru care este condamnat?

În anul 2011, pe când avea 34 de ani, bărbatul a fost condamnat la 16 ani în închisoare pentru fapte grave: viol şi două tentative de viol. Victimele aveau zece ani şi locuiau toate în cartierul Malu Roşu din Ploieşti.

Tiparul pedofilului: alegea fetiţe blonde, pe care le urmărea săptămâni întregi când ieşeau de la şcoală, pentru a se asigura că merg singure acasă şi că nici acolo nu le aşteaptă nimeni. El le punea la gură cârpe îmbibate cu formol, pentru a le adormi şi a le viola.

Primele două victime au scăpat, în unul dintre cazuri violatorul speriindu-se de telefonul care a sunat în casa victimei. A treia fetiţă pe care a acostat-o a fost violată. 

Deşi la Poliţie existau plângeri privind tentativele anterioare, abia după viol Poliţia din Prahova a făcut publice datele bărbatului .

Conform news.ro, pedofilul a fost prins cu ajutorul unui pastor de la Biserica Baptistă Metanoia, căruia i-a mărturisit că el este autorul faptelor. La judecată, el a recunoscut infracţiunile pentru care a fost deferit justiţiei, cerând procedura simplificată, care i-a dat dreptul de a beneficia de o reducere cu o treime a limitelor pedepsei.

Sursă: news.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor