Toamna aceasta, experiența fashion atinge un nou nivel! Sub umbrela conceptului New Rebel – Fashion cum vrei tu, Ploiești Shopping City le oferă șansa clienților nu doar să se îmbrace după propriul gust, dar și să adauge în colecția lor sneakers personalizați de GRAURE, artistul momentului din România.

Până pe 26 octombrie, clienții care fac cumpărături de minimum 300 lei în Ploiești Shopping City și scanează bonurile în aplicația SPOT, pot câștiga prin tragere la sorți o pereche de sneakers personalizată de GRAURE.

Dar asta nu e tot! Pe 28 octombrie, GRAURE vine la Ploiești Shopping City pentru a anunța LIVE marele câștigător al campaniei și pentru a personaliza pantofi sport. Clienții centrului comercial și fanii lui GRAURE sunt așteptați la cornerul NEW REBEL, aflat în zona scărilor rulante, între orele 11:00 și 19:00, cu o pereche nouă de sneakers, achiziționată din Ploiești Shopping City. Artistul GRAURE va personaliza pantofii sport pe stilul fiecăruia, în baza bonului fiscal.

GRAURE este un tânăr și talentat artist specializat în personalizarea pantofilor sport. De-a lungul carierei sale, el a reușit să atragă atenția unor personalități de renume precum Steve Aoki, J Balvin, Lil Pump, Lil Uzi Vert și CKay, care au purtat cu mândrie sneakerșii personalizați de el. Cu abilități artistice remarcabile, GRAURE a devenit cunoscut pentru abordarea sa unică în transformarea obișnuitelor perechi de pantofi sport în opere de artă.

E timpul să îți exprimi stilul în mod rebel! Be rebel & upgrade your style cu sneakers cum vrei tu! Descoperă noile colecții și fii gata să te împotrivești plictiselii alături de Ploiești Shopping City și de GRAURE.

Mai multe detalii sunt disponibile pe ploiestishoppingcity.ro.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, parte din portofoliul NEPI Rockcastle, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, Reserved, CROPP, House și multe altele.

Cu aplicația mobilă SPOT, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, clienții Ploiești Shopping City sunt recompensați cu puncte de loialitate la fiecare sesiune de cumpărături, ce aduc oferte și beneficii exclusive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *