logo
RNTV Live

Ce se mai întâmplă prin Băicoi: muncitorii au lăsat 35 de străzi fără gaze, timp de 5 ore

revizie-instalatii-gaze
Ștefan Petre

Biroul de Presă al companiei Distrigaz Sud Rețele a anunțat ieri, printr-un comunicat de presă, sistarea temporară a alimentării cu gaze naturale în strada Unirii nr. 36, din localitatea Băicoi, județul Prahova:

„Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către un terț ce efectua lucrări de săpătură mecanizată pe strada Unirii nr. 36, din localitatea Băicoi, județul Prahova, Distrigaz Sud Rețele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în această localitate astazi, 26 aprilie 2023, începând cu ora 11:45.  

În urma acestei opriri sunt afectați un număr de 1.791 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile: Viilor, Florilor, Izlazului, Bator, Lacului, Victoriei, Luminei, Bucegi, Progresului, Baicului, Mărăști, Viilor, Ecaterina Teodoroiu, Popa Șapcă, Soarelui, Mihail Kogălniceanu, Viorelelor, Dâmboviței, Ceahlăului, 9 Mai, Unirii, Liliacului, Alexandru cel Bun, Tudor Vladimirescu, Toamnei, Cloșca, Garoafelor, Traian, Rarăului, Petrolului, Victoriei, Lacului, Viilor, Livede și Hagica, din localitatea Băicoi, județul Prahova.

Echipele Distrigaz Sud Rețele sunt la fața locului pentru a asigura remedierea defectului. Estimăm că reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va face în cursul zilei de astăzi, 26 aprilie 2023, până în orele 17:00.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.”

Așadar, aproape 1800 de clienți au fost afectați de o conductă spartă în timpul săpăturilor din Băicoi și au fost nevoiți să stea, timp de 5 ore, fără gaze.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere”, încheie Biroul de Presă comunicatul emis de Distrigaz Sud rețele la 26 aprilie 2023.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor