logo
RNTV Live

Paza bună ar putea trece cu bine peste verificările oamenilor legii! Dar Moş Ene a venit pe la gene cu poliţie cu tot!

agent paza dormind
Mihai Constantinescu

Paza bună ar putea trece cu bine peste verificările oamenilor legii! Dar nu a fost aşa! Oamenii legii prahoveni au găsit în urma verificărilor efectuate multe neregului şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 49.100 de lei. Au fost verificate 67 de societăți specializate de pază (37 cu sediul social în județul Prahova) și au controlat 23 de agenți de pază și 15 echipaje de intervenție. De asemenea, au verificat 9 sisteme de alertare și 9 sisteme T.V.C.I.

Cele mai grave probleme au fost depistate în ceea ce priveşte lipsa avizelor acordate, conform legii, de către Poliție, lipsa unor documente obligatorii în desfășurarea activității de pază sau nereguli în activitatea efectivă desfășurată de agenții de pază (depistați dormind în post, echipați neregulamentar etc). valoarea amenzilor aplicate este cuprinsă între 2.000 și 3.000 de lei.

sursa comunicat IPJ

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor