logo
RNTV Live

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro. Paul Palaș: „Situația de la CSM este explozivă! ”

palas
Victor Preda

Membru al Comisiei de buget-finanțe a Consiliului Local Ploiești, Paul Palaș, este îngrijorat pentru situația critică în care se află Clubul Sportiv Municipal. „Situația de la Clubul Sportiv Municipal e foarte încurcată și trenează de ceva timp. Soluția trebuia adusă de actualul primar dar, din nefericire, lucrurile au rămas neclare. Acum situația este de-a dreptul explozivă și necesită o soluție urgentă pe care actualul executiv nu dovedește că o are, așa cum nu dovedește că are soluții pentru celelalte probleme ale orașului, cum ar fi TCE sau operațiunea de dezinsecție-deratizare.După cum se poate vedea, Primăria stă pe o sumă de probleme nerezolvate iar aceste probleme trebuiau abordate chiar de a doua zi după preluarea mandatului. Din nefericire au trecut aproape două luni și acest lucru nu s-a întâmplat”, ne-a declarat consilierul Paul Palaș.

citeste si:

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova: Trebuie găsite soluţii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor