sursă foto Opinia TimisoareiCăzut în râpă

Accidentul rutier s-a petrecut aseară în afara localității Speriețeni.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit că un tânăr, de 19 ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DJ 721 A, în afara localității Speriețeni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului, patru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 22 au fost răniți, fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tot în cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost informați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 1 A.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a constatat că o femeie, de 44 de ani, din București, în timp ce ar fi condus un autoturism pe DN 1 A, pe raza comunei Cornești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 24 de ani, din localitate.

În urma impactului, șoferița de 44 de ani și trei minore, pasagere ale autoturismelor, au fost rănite, fiind transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *