Patronul „Fermei Dacilor”, aflat în arest la domiciliu, solicită derogare pentru a comunica cu familia sa

O situație neobișnuită a ieșit la iveală în cazul patronului Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, care a fost plasat în arest la domiciliu săptămâna trecută. Cornel Dinicu locuiește împreună cu soția și copilul său într-un apartament, ambele persoane fiind martori în dosarul său. Cu toate acestea, la momentul instituirii măsurii arestului la domiciliu, judecătorii nu au observat că toți trei figurează la aceeași adresă.

Având în vedere că soția și copilul său sunt martori în dosar, Cornel Dinicu se află într-o situație delicată, neavând voie să comunice cu aceștia conform condițiilor impuse de măsura arestului la domiciliu. Această restricție ridică însă o problemă majoră, dat fiind că toți locuiesc sub același acoperiș.

Într-o încercare de a rezolva această situație, patronul Fermei Dacilor solicită acum magistraților o derogare specială care să îi permită să comunice cu soția și băiatul său. Este important de menționat că această excepție este necesară pentru a asigura o comunicare normală în cadrul familiei și pentru a evita disfuncționalități în viața de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI Cornel Dinicu participă la reconstituirea clipelor de dinaintea tragediei în care au ars de vii opt persoane/ UPDATE/ VIDEO

Cererea lui Cornel Dinicu pentru o derogare în acest sens se află în prezent în atenția autorităților judiciare, care vor analiza circumstanțele specifice și vor lua o decizie în consecință.

De menționat este că la instanță a ajuns si Laura Luiza Anghelina, sefa de la Urbanism din cadrul Primăriei Gura Vadului. Acesta a venit însoțiță de avocatul său Antonie Popescu. Angajata de la primărie se află în control judiciar, dar cere judecătorilor revocarea măsurii.

CITEȘTE ȘI NOI AUDIERI ÎN DOSARUL FERMA DACILOR 

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *