logo
RNTV Live

Păstor din Arad arestat. Şi-a violat ani întregi fiicele minore

arestat-tigari
Theo Tănăsescu

Un pastor din Arad a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat că a violat timp de mai mulți ani cele trei fiice minore ale sale. Una dintre victime, care între timp a devenit majoră, a depus mărturie despre coșmarul prin care a trecut timp de 16 ani.

Pastorul este din satul Arăneag şi are 48 de ani, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu arată că şi-a violat cele trei fete în perioada 2007 – 2023, cea mai mare dintre victime fiind abuzată timp de 16 ani.

“Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că inculpatul, în perioada 2007 – 2023, în repetate rânduri, a întreţinut raporturi sexuale, cu trei persoane vătămate minore, aflate în ocrotirea sa, prin constrângere fizică şi psihică şi profitând de imposibilitatea persoanelor vătămate minore de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa”, a transmis, luni, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că cea mai mare dintre fiice a fost abuzată timp de 16 ani, de când avea 10 ani. Ea are acum 26 de ani şi a povestit coşmarul prin care a trecut unor apropiaţi, care mai departe au anunţat Poliţia.

Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru viol în formă continuată.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor