logo
RNTV Live

”Pasiunea mea, Pictura!” – O șansă pentru tinerii cu oportunități reduse

Oana Stoica

Asociația ARES`EL, împreuna cu Asociatia Intreprinderea Sociala Podenii Noi, implementează în perioada 1august- 1 noiembrie 2016 proiectul “Pasiunea mea, Pictura!”. Aceata este finanțat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Prahova. Valoare totală a proiectului este de peste 11.000 de lei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asociația încearcă astfel să stimuleze interesului celor 20 de tineri, beneficiari ai proiectului, și care au oportunități reduse de a participa la viața comunității sub aspectele: social, educațional și cultural. Tinerii selectați provin din mediul rural sau din rândul romilor.

Pe parcursul celor trei luni, tinerii, sub îndrumarea unui pictor, vor participa la ateliere de lucru în domeniul picturii și a artei decorative, care se va încheia cu Expoziția “Open Space”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru mai multe detalii puteți contacta Asociația ARES`EL, la numarul de telefon: 0733389228 sau pe e-mail: asociatia-aresel@yahoo.com.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor