logo
RNTV Live

Pași importanți pentru modernizarea depoului de tramvaie din Ploieşti/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Pași importanți pentru modernizarea depoului de tramvaie din Ploieşti

Consiliul Local Ploiești a aprobat  actualizarea indicatorilor aferenţi proiectului european de modernizare a depoului de tramvaie din Ploieşti. Obiectivul a fost depus în cadrul Programului Operaţional Regional 2014-2020, dar care încă n-a apucat să fie pus în practică. Faţă de momentul lansării, valoarea totală estimată a crescut de la 47,2 milioane lei la puţin peste 54 de milioane de lei. Creşterea este pusă pe seama scumpirii materialelor de construcţii. 

Pași importanți pentru modernizarea depoului

Potrivit directorului TCE Ploiești, Alexandri Nicolae, investiția este extrem de importantă. Depoul este  într-o stare de degradare avansată. Spre exemplu, stațiile de redresare sunt aceleași din anii 80, atunci când în Ploiești au circulat primele tramvaie.

Acesta speră ca prin actualizarea prețurilor să fie interesate societățile care își desfășoară activitatea în domeniul construcţiilor și care să-și asume această investiție extrem de necesară.

Potrivit directorului TCE Ploiești,Alexandri Nicolae, investiția este extrem de importantă, în contextul în care depoul este  într-o stare de degradare avansată.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor