logo
RNTV Live

Pasaje rutiere pe Valea Prahovei

asfaltare baicoi 4
Mihai Constantinescu

Pasaje rutiere pe Valea Prahovei

Aleşii judeţeni, întruniţi astăzi, în şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Prahova, au aprobat încheierea parteneriatului între Județul Prahova și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în vederea realizării obiectivelor de investiții referitoare la unele pasaje rutiere de pe raza județului Prahova.
Este vorba despre:
Realizare pasaj rutier la intersecția DN 1 cu Bulevardul Ferdinand (Sinaia Nord), Județul Prahova;
Realizare pasaj rutier la intersecția DN 1 cu Bulevardul Republicii (Sinaia Sud), Județul Prahova;
Realizare pasaj rutier la intersecția DN 1 cu Strada Prahovei (Azuga), Județul Prahova.

Scopul Parteneriatului îl constituie asigurarea conlucrării între parteneri în vederea realizării proiectelor sus-amintite, ca soluții pentru descongestionarea traficului rutier, creșterea calității vieții, conectivitatea cu coridoarele de transport transeuropene și creșterea mobilității populației și a mărfurilor.
O infrastructură adecvată conduce la dezvoltarea economiei și integrarea în piețele naționale și internaționale. Creșterea economică este cel mai important indicator pentru gradul de dezvoltare al județului. Din acest motiv crearea unei economii competitive este factorul cheie în modernizarea județului.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor