logo
RNTV Live

Pasageri transformați în babuini periculoși cand au călcat în autobuz!

jandarmi
Mihai Constantinescu

Pasageri transformați în babuini periculoși cand au călcat în autobuz!

Din păcate este realitatea cu care ne confruntăm în Ploiești cand călătoria cu autobuzul devine una periculoasă din cauza persoanelor certate cu educația și bunul simț.

La ultima situație de acest gen a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a pune capăt tensiunii create de un grup de tineri care putea degenera în orice clipă în bătaie.

Concret, trei tineri au început să se comporte ca niște babuini, înjurand șoferul autobuzului, cat și pasagerii.

La sosirea jandarmilor, celor 3 persoane le-au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, constând în 2 avertismente și o amendă în valoare de 100 lei, având în vedere faptul că, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că aceștia sunt minori.

“Puteti sesiza orice încălcare a normelor de conviețuire socială și să solicitați imediat sprijinul nostru la numărul de telefon 0244/406.405 (dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova) sau în caz de urgență să apelați numărul unic de urgență 112 !”, au precizat reprezentanții IJJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor