logo
RNTV Live

Pas important pentru reluarea furnizării apei calde în Ploiești. Aleșii locali ploieșteni au aprobat!/ VIDEO

Mihai Constantinescu

A fost făcut un pas important pentru reluarea furnizării apei calde în Ploiești. Aleșii locali ploieșteni au aprobat, marți seară, delegarea serviciului de termoficare, prin încredințare directă, către Termo Ploiești. Primarul Andrei Volosevici spune că acum totul depinde de societatea nou înființată, mai ales că a fost asigurat și necesarul de gaz până la sfârșitul acestei luni.

Pas important pentru reluarea furnizării apei calde în Ploiești

Începând de marți,  societatea înființată de municipalitate, Termo Ploiești, a devenit operatorul serviciului de termoficare din Ploiești. Votul din Consiliul Local a avut loc după avizul favorabil dat de Consiliul Concurenței. În aceste condiții, va trebui demarată urgent preluarea personalului, dar și depusă documentația la ANRE pentru obținerea licenței provizorii în baza căreia se poate relua furnizarea apei calde.

Volosevici spune că este asigurat  necesarul de gaz până la sfârșitul lunii. Pe 15, cel mai târziu 16 octombrie, ploieștenii ar trebui sa aiba apă caldă și căldura.

Totodată, s-a finalizat procesul de predare-primire între Consiliul Judeţean Prahova şi Municipiul Ploieşti a rețelei primare de termoficare şi a SACET Brazi.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor