logo
RNTV Live

Partidul Social Democrat Prahova a anunțat că Marian Ioniță candidează pentru funcția de primar al comunei Păulești

candidat primărie Păulesti
Erika Stoica

Partidul Social Democrat (PSD) Prahova a anunțat că Marian Ioniță va fi candidatul său pentru funcția de primar al comunei Păulești. În vârstă de 44 de ani, Ioniță se bucură de o reputație solidă în rândul comunității locale, datorită dedicării și experienței sale profesionale. Cu o carieră de 18 ani în administrația publică, Ioniță nu este doar un nume cunoscut, ci și unul respectat în comunitate.

Unul dintre punctele sale forte este abilitatea de a gestiona cu succes sarcini importante în cadrul primăriei, fiind implicat activ în proiectele comunei Păulești în ultimii 4 ani în calitate de administrator public.

Marian Ioniță a ocupat diverse funcții logistice, care i-au cerut cunoștințe solide în administrație, precum inspector de specialitate în achizițiile publice, consilier achiziții publice și administrator public al comunei.

În ciuda colaborării strânse cu actualul primar și a contribuției semnificative aduse la dezvoltarea comunității, Marian Ioniță a decis să-și asume o poziție centrală prin candidatura sa la funcția de primar al comunei Păulești.

Ioniță este văzut drept o alternativă solidă în fața traseismului politic. În contrast cu actualul primar, acuzat de schimbări de partid, Ioniță reprezintă stabilitate și consecvență, demonstrate prin anii de experiență în sectorul public.

Având sprijinul ferm al PSD, Marian Ioniță își propune să ajute comuna Păulești să se dezvolte și să prospere, fiind preocupat, așa cum a susținut întotdeauna, de binele comun și de interesul locuitorilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor