logo
RNTV Live

Parlamentarii nu acceptă investiţii în Ploieşti, Băicoi, Măgureni şi Podenii Noi. Gavrilescu:”Ruşine!”/ VIDEO

votare parlament
Mihai Constantinescu

Parlamentarii nu acceptă investiţii în Băicoi, Măgureni şi Podenii Noi. Ploieştiul rămâne în continuare poluat. Este decizia luată ieri în Parlamentul României.

“Este pentru prima dată în istoria post-comunistă când, contrar Constituției, Parlamentul devine subordonat Guvernului și execută “întocmai și la timp”, la miez de noapte, fără cârtire, indicațiile prețioase ale acestuia în privința adoptării bugetului!

Niciunul dintre cele peste 3500 de amendamente realiste, dedicate românilor și dezvoltării României, depuse de grupul PSD, la care și noi, cei din PPU(s-l) suntem afiliați, nu a fost adoptat de falsa majoritate, pentru că… așa s-a primit ordin de la partid! Culmea ironiei: multe dintre aceste amendamente erau pentru localități conduse de primari PNL!

Nu a contat! Inclusiv pentru Ploiești s-au cerut FONDURI DESTINATE REDUCERII POLUĂRII. Ce credeți? Exact personajele care, în campanie, se dădeau de ceasul morții că nu se mai poate respira în Ploiești și îmi reproșau, cu nerușinare, că nu am făcut destul, ca ministru, pentru reducerea poluării, azi-noapte au votat împotriva ploieștenilor și a primarului lor!Cum să avem, deci, “pretenția” de a le obține susținerea pentru investiții la Băicoi, Măgureni ori Podenii Noi?!!”, a explicat într-o postare pe Facebook deputata Graţiela Gavrilescu.

VIDEO ÎN LINK-UL URMĂTOR: https://www.facebook.com/GratielaGavrilescu/videos/563205964635518

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor