logo
RNTV Live

Părinții unui ploieștean au cerut ajutor Poliție pentru a da de urma fiului dispărut. Erau siguri că va recurge la un gest necugetat

dispărut
Mihai Constantinescu

Părinții unui ploieștean au cerut ajutor Poliție pentru a da de urma fiului dispărut. Erau siguri că va recurge la un gest necugetat.

Ieri, la ora 17:00, polițiștii Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 de către tatăl unui bărbat în vârstă de 32 de ani, pe nume Adrian, din municipiul Ploiești, despre faptul că acesta a plecat în cursul dimineții de acasă spunând că pleacă să se plimbe, fără a mai reveni la domiciliu.

Părinții lui Adrian i-au rugat pe polițiști să îl găsească cât mai repede deoarece le este teamă ca el să nu facă vreun gest necugetat.

În urma apelului, de urgență, s-a constituit echipă operativă și au început căutările în vederea depistării lui bărbatului.

Sub coordonarea directă a șefului subunității sesizate, domnul Dragoș Tofan, alți trei colegi, Georgiana, Cristian și Ștefan, după multe căutări efectuate printre prietenii și cunoștințele lui Adrian, după numai 2 ore de căutări au ajuns până în pădurea din comuna Păulești acolo unde el a fost găsit. 

O altă misune îndeplinită cu succes a fost bifată astăzi de polițiștii prahoveni.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor