logo
RNTV Live

Parcul Municipal Vest, din nou în centrul atenției

Dumitrescu Vlad

Cedarea Parcului Municipal Vest din patrimoniul Ploieștiului în cel al județului Prahova rămâne un subiect sensibil, care generează atât  nenumărate reacții în contradictoriu, dar și tensiuni.  Acum, întraega atenție se îndreaptă către Consiliul Local Ploiești, cel care are puterea de a decide viitorul Parcului Municipal.

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, anunță că nu va renunța la Parcul Municipal Vest și că va face tot posibilul să rămână în patrimoniul Ploieștiul, lansând atacuri dure la adresa conducerii Consiliului Județean Prahova, implicit la adresa reprezentanților PNL.

În replică,  senatorul Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, susține că primarul Andrei Volosvici încearcă să îndrepte atenția de la alte probleme mai grave ale municipiului către subiectul privind cedarea respectivei zone de agrement.

Totodată, Anastase susține că realizarea unui bazin de înot, a unui patinor și a unei săli polivalente, nu va distruge parcul. Ba mai mult, proiectul CJ prevede  creșterea spațiului verde în municipiul Ploiești.

Consilierul local Prahova în Acțiune, Alexandru Ștefan, anunță că el va susține cedarea parcului și că nu vrea să se opună unor obiective de investiții importante.

În cazul în care Consiliul Local Ploiești va vota trecerea Parcului Municipal Vest în patrimoniul Consiliului Județean Prahova,  primarul Andrei Volosevici a anunțat că va contesta decizia legislativului ploieștean la Prefectura Prahova.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor