logo
RNTV Live

Parcul Municipal Vest ar putea trece în patrimoniul Consiliului Județean Prahova

maxresdefault (2)
Ștefan Petre

Consilierii locali ploieșteni vor dezbate în ședința extraordinară de vineri, 10 martie, și proiectul privind transferul Parcului Municipal Vest în patrimoniul Consiliului Județean Prahova.

Proiectul a provocat ample dezbateri, fiind inițiată chiar o strângere de semnături pentru a opri transferul parcului. Și asta în ciuda faptului că reprezentanții Consiliului Județean Prahova au explicat că motivul transferului este acela de a fi realizate aici mai multe investiții care ar aduce plus valoare Ploieștiului.

Printre investițiile propuse enumerăm construirea unei săli polivalente cu peste 16.000 de locuri, a unui bazin olimpic de înot, a unui patinoar și a unei zone de realitate virtuală. Conform proiectului, predarea va fi făcută în 15 zile de la aprobare, iar cel împuternicit să semneze transferul Parcului este viceprimarul Daniel Nicodim. Proiectul ar fi trebuit să fie discutat la începutul lunii ianuarie, dar a fost retras de pe ordinea de zi de către inițiatori.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor