logo
RNTV Live

Parcul auto al ISU Prahova a fost completat cu patru autospeciale de ultimă generație/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Parcul auto al ISU Prahova a fost completat cu patru autospeciale de ultimă generație. Au fost achiziționate prin atragerea unor fonduri externe nerambursabile.  Acestea au fost prezentate în cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanții Prefecturii Prahova și Consiliului Județean Prahova, instituție care de altfel a spijinit financiar inspectoratul pentru achiziționarea echipamentelor.

Parcul auto al ISU Prahova a fost completat cu patru autospeciale de ultimă generație

Reînnoirea parcului auto rămâne în continuare o prioritate pentru ISU Prahova. Subunitățile operative încă dețin tehnică de intervenție cu durată de exploatare depășită, iar serviciile oferite celor aflați în dificultate trebuie să se mențină la înalte standarde de calitate.

Totuși, pompierii din cadrul ISU Prahova au începând din acest an la dispoziție o autospecială de stingere cu capacitatea de 10.000 de litri de apă, o autospecială de tip neonatologic, o autoplatformă hidraulică de intervenție și salvare de la înălțimea ???????? ???????? ???? și o autospecială de transport victime multiple.

Prezent la eveniment, subprefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu, a subliniat faptul că traversăm o perioadă grea, care îi obligă pe pompieri să intervină prompt la multe evenimente neplăcute.

Vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, Cristian Apostol, a anunțat că va exista în viitor un ajutor mult mai consistent din partea executivului județean.

Totodată, în perioada următoare, ISU PRAHOVA are în vedere identificarea unor soluții fiabile și performante pentru modernizarea Detașamentelor de Pompieri 2 Ploiești și Sinaia, cât și dotarea cu tehnică de intervenție.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor