logo
RNTV Live

Parcarea se poate plăti, din nou, prin SMS

Parcare_Ploiesti
rnews

SGU Ploieşti anunță că, începând de astăzi, plata tarifului de parcare, în parcările administrate de societate, se poate efectua şi prin intermediul SMS-ului. „Pentru a beneficia de o oră de parcare, se va trimite un SMS, de forma 601NR ÎNMATRICULARE, la numărul unic de telefon: 7420. În mod similar, pentru a beneficia de DOUĂ ORE (2h) de parcare, se vor trimite două SMS- uri consecutive, în acelaşi format.
Exemplu:
Nr de înmatriculare autovehicul: PH01ABC
SMS la 7420 cu textul: 601PH01ABC
În urma expedierii sms-ului respectiv, se va primi un mesaj de confirmare a înregistrării plăţii, de forma:
PH01ABC a parcat 60min in Ploiesti. Plata expira la 20/09/2016 14:15.
Preţul achitării tarifului de parcare prin SMS este de 0.40EUR+TVA/SMS, valabil pentru reţelele de telefonie mobilă (DIGI, Orange, Telekom și Vodafone), la care se adaugă o taxă suplimentară pentru reţeaua Orange (0,05€+TVA).
Orarul parcărilor publice cu plată din Municipul Ploiești, aprobat de Consiliul Local, este de luni până duminică, între orele 07:00-19:00. În afara acestui interval parcarea este gratuită”, se arată în comunicatul SGU Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor