logo
RNTV Live

Parcarea nouă de la Halele Centrale va pune capăt şi condiţiilor improprii în care se desfăşoară comerţul?/ VIDEO

Theo Tănăsescu

Parcarea nouă de la Halele Centrale va pune capăt şi condiţiilor improprii în care se desfăşoară comerţul?

O nouă parcare supraterană urmează să fie construită în zona Halelor Centrale. Prin implementarea acestui proiect de investiții,  primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, speră ca numărul celor care vor dori să cumpere produse agro-alimentare din incinta pieței să crească substanțial. De altfel, proiectul este văzut cu ochi buni atât de comercianți, cât și de cumpărători. Aceștia nu au ezitat să taxeze condițiile jalnice în care se desfășoară comerțul în Piața Centrală.

O nouă parcare supraterană urmează să fie construită în zona Halelor Centrale. Imobilul, cu aproape 160 de locuri, va fi construit pe trei nivele şi va degreva traficul sufocant din centrul oraşului.Potrivit estimărilor specialiştilor, construcţia ar urma să fie gata în maximum un an.

Primarul Andrei Volosevici susține că prin implementarea acestei investiții va crește automat și numărul ploieștenilor care vor cumpăra produse de la comercianții și producătorii din Piața Centrală. Proiectul este văzut cu ochi buni  de comercianți. Totuși, mulți dintre cei care vând produse agro-alimentare nu cred că numărul clienților va crește, criticând condițiile în care se desfășoară comerțul în acea zonă.

Imobilul, cu aproape 160 de locuri, va fi construit pe trei nivele. Va degreva traficul sufocant din centrul oraşului. Lucrările de execuție sunt estimate la aproximativ 2 sau 3 milioane de euro. Fondurile vor fi suportate din bugetul local al municipiului Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor