Ploieştenii vor sărbători Ziua Naţională fără mâncarea tradiţională şi fără parada militară. Programul de astăzi

ceremonia Festivitate de absolvire pentru promoția decembrie 2017 a Școlii de Poliție din Câmpina

Ploieştenii vor sărbători Ziua Naţională fără mâncarea tradiţională şi fără parada militară. Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti au colaborat pentru ca această importantă sărbătoare a neamului românesc să fie marcată cum se cuvine în municipiul Ploieşti.

Astfel, ceremonia militară şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, în Municipiul Ploieşti, se vor desfăşura în zona din faţa Catedralei “Sf. Ioan Botezătorul” (Piaţa Eroilor), în data de 1 decembrie 2020, începând cu ora 12.00, iar la acestea vor participa oficialităţi locale, parlamentari ai judeţului Prahova, personal militar.

cel mai verde complex reziential

Cu acest prilej, vor avea loc salutul drapelului de luptă, intonarea Imnului de Stat al României şi se va oficia un serviciu religios.

Reprezentanţii municipiului Ploieşti şi ai judeţului Prahova vor susţine alocuţiuni, iar, în finalul acţiunii, se vor depune coroane de flori în memoria eroilor ţării noastre.

Tradiţionala paradă militară, organizată de 1 Decembrie, nu se va mai desfăşura anul acesta, având în vedere situaţia epidemiei cu coronavirus (COVID-19).

       De asemenea, reamintim că adunările publice se pot organiza cu maxim 100 de persoane, în contextul pandemic actual, iar manifestările publice se desfăşoară cu o serie de restricţii.

       Pentru buna desfăşurare a acestor manifestări, s-a decis oprirea circulaţiei în municipiul Ploieşti, pe tronsonul intersecţia strada Vasile Milea – Bulevardul Republicii şi giratoriul de la Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul”, în ziua de 1 decembrie 2020, în intervalul orar 11.30 – 12.45.

La manifestările de astăzi va lua parte şi primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici.

Vezi şi https://republikanews.ro/doua-noi-focare-la-doua…/

Vezi şi https://republikanews.ro/in-ajun-de-mos-nicolae…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here