logo
RNTV Live

Painea verde este cea mai bună din Marea Britanie!

kumasenbakehouse_1200_green-bread
Constantin Corina

O pâine verde aromată cu matcha, ciocolată albă și fructe a fost încoronată cea mai bună pâine din Marea Britanie. Pâinea, numită Brioche Japonaise, a fost coaptă în Derbyshire de o femeie care a început să coace ca un hobby.

Miyo Aoetsu conduce acum Kuma-San Bakehouse în mod profesional din casa ei din Matlock, furnizând companii locale și coace pâini pentru ca clienții să le colecteze.

Pâinea ei premiată a fost inspirată din moștenirea ei japoneză și, de asemenea, din timpul petrecut în Franța.

„În țara mea este destul de obișnuit să folosești matcha pentru dulciuri, prăjituri, prăjituri și lucruri de genul acesta. Există amărăciunea matcha-ului și dulceața ciocolatei și a fructelor albe, așa că echilibrul gustului este destul de incitant.”

Sursa: bbc.com

„Mi-a lipsit foarte mult pâinea franțuzească pentru că era foarte diferită de pâinea de aici”, a spus ea.

“Am început să-mi fac propria pâine ca un hobby. Cu toate acestea, când am copt pentru prieteni și familie, le-a plăcut foarte mult și m-au încurajat să fiu brutar profesionist.”

Aceasta este „foarte încântată” să câștige premii pentru Brioche Japonaise, deoarece aceasta reflectă cultura și identitatea ei japoneză.

Sursa: bbc.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor