logo
RNTV Live

Pacient dependent de oxigen, salvat cu o ambulanță 4×4

D1019FFF-BFAC-42BF-AE18-096818016B7A
Tudor Teodora

Un bărbat de 78 de ani, din Bușteni, Prahova, dependent de concentratorul de oxigen, a necesitat o intervenție medicală, vineri, dar drumul era blocat din pricina ninsorii abundente. Acesta a fost salvat de o ambulanță 4×4. 

Vineri, Serviciul de Ambulanță Prahova a fost solicitat prin apel 112 în localitatea Buștenari, pentru a salva un bărbat în vârstă de 78 de ani cu insuficiență cronică, dependent de concentratorul de oxigen. 

“La locul solicitării s-a deplasat un echipaj medical de urgență cu o ambulanță 4×4, ajungând la pacient cu ajutorul unei echipe a Inspectoratului pentru Situații de Urgență care a intervenit pentru asigurarea accesului. În urma viscolului, drumul de acces fusese blocat de arbori”, a declarat ISU Prahova. 

Pacientului i-a fost asigurată sursa d oxigen necesară până la urcarea în ambulanță. Ulterior a fost transportat în siguranță către Spitalul Municipal Câmpina unde a primit îngrijirile necesare. 

Bărbatul a fost salvat datorită spiritului civic al unui cetățean ce se afla în trecere ci ATV-ul prin zona. 

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații găsiți aici: Pacient dependent de oxigen, blocat in cauza ninsorii, salvat cu o ambulanță 4×4

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor