Pachetul de măsuri pentru populație, prezentat de coducerea PSD Prahova/ VIDEO

Pachetul de măsuri pentru populație, prezentat de coducerea PSD Prahova

Pachetul de măsuri pentru populație intitulat ”Sprijin pentru România”, stabilit de coalția de guvernare și care va fi implementat în perioada următoare, a fost prezentat de coducerea PSD Prahova în cadrul unei conferințe de presă. Printre altele,  pachetul cuprinde acordarea de vouchere pentru alimente, rechizite și haine, dublarea normei de hrană pentru pacienții din spitale, creșterea valorii tichetelor de masă,și creșteri salariile.

cel mai verde complex reziential

Deputatul Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, și senatorul Radu Oprea au prezentat vineri, în cadrul unei conferințe de presă programul ”Sprijin pentru România”. Cei doi lideri sociali democrați au susținut că pachetul de măsuri oferă soluţii  de protecţie pentru cetăţeni şi economie.

În cadrul conferinței de presă, președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a susținut că măsurile care vor fi luate pentru sprijinirea agricultorilor vor ajuta la dezvoltarea județului. Totodată, liderul social-democraților prahoveni a precizat că acordarea unui sprijin financiar de 30 euro pe lună pentru copiii cu burse sociale, bani folosiți pentru achiziționarea de rechizite școlare și îmbrăcăminte, va avea un rol important în stoparea abandonului școlar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here