logo
RNTV Live

Pachetele cu alimente de la Uniunea Europeana au creat busculade în Ploiești/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Pachetele cu alimente de la Uniunea Europeana au creat busculade în Ploiești.

Imbulzeala, nervi si scandal la Cantina Sociala din Ploiesti. Aici au fost impartite de luni pachetele cu alimente de la Uniunea Europeana. Doar ca in aceasta etapa mai sunt de impartit 900 de pachete, in conditiile in care in evidente figureaza aproximativ 5000 de astfel de persoane. Asa ca de la statul la rand inca de la ora 4.00 si pana la un scandal in toate regula nu a mai fost niciun pas. A fost nevoie de prezenta jandarmilor pentru a calma spiritele.

Pachetele cu alimente de la Uniunea Europeana a creat busculade în Ploiești

Distribuirea pachetelor cu ajutoare alimentare a inceput, la Ploiesti, pe 17 mai pentru beneficiarii aflati pe listele initiale. Este vorba despre alimente acordate in cadrul Programului Operational Ajutorarea Persoanelor Defavorizate. Etapa a doua este destinata persoanelor cu dizabilitati. Cutiile se distribuie in functie de stocul ramas, pe principiul primul venit, primul servit. Si cum multi au inteles ca doar luni se distribuie ajutoarele s-au format cozi cu sute de beneficiari, care au asteptat ore in sir. Asa ca pentru a calma multimea a fost nevoie de prezenta jandarmilor.

Sunt 900 de pachete destinate acestei categorii vulnerabile, plus alte 250 ramase de la cei aflati pe liste, si care nu au fost ridicate.

Revoltati si lipsiti de rabdare oamenii au ramas la coada, in speranta ca vor apuca sa primeasca un pachet.

Fiecare pachet cu alimente are o greutate de aproximativ 25 de kilograme, pe lista de produse figurand faina, malai, ulei, dar si conserve cu carne de porc si de vita, compot de fructe si gem de fructe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor