Păcat în Săptâmâna Mare. Un preot a îngrozit o întreagă comunitate

păcat săvârşit de un preot
preot Videle

Păcat în Săptâmâna Mare. Un preot a îngrozit o întreagă comunitate după ce a fost prins că întreţinerea relaţii intime cu un minor.

Totul s-a întâmplare s-a petrecut în Videle.  A fost prins, în flagrant, în timp ce întreţinea relaţii intime cu un adolescent dintr-un centru de plasament din Capitală.

cel mai verde complex reziential

Preotul nu este la primul său păcat. Este, de fapt, o cunoștiință mai veche a polițiștilor care de curând au primit un pont de la un arestat preventiv fiind anunțați că acesta era obișnuit să abuzeze de un adolescent de 16 ani de la un centru de plasament din Capitală, notează stirileprotv.ro

În ianuarie a fost protagonistul unui alt scandal de același gen, atunci când preotul de la Fotăchești s-a plâns că ar fi fost șantajat de mai mulți indivizi care l-ar fi filmat în timp ce avea relații sexuale.

Deocamdată nu este foarte clar cum a ajuns să aibă o relaţie cu adolescentul de la Centrul de plasament din Capitală şi nici cum l-a demenit să întreţină relaţii sexuale cu el. Ancheta urmează să facă lumină în acest caz.

Preotul a fost suspendat şi urmează să suporte şi rigorile legii şi cele ale propriei conştiinţe.

Vezi şi https://republikanews.ro/sapaturile-au-scos-la-lumina-o…/

Vezi şi https://republikanews.ro/activitati-specifice…/

Vezi şi https://republikanews.ro/a-cazut-de-la-balconul-unui-imobil/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

arnos 6 oua

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here