logo
RNTV Live

Ororile produse în Prahova unor copii au dus la pedepse de peste 70 de ani de închisoare

benzinărie, datorii
Mihai Constantinescu

Ororile produse în Prahova unor copii au dus la pedepse de peste 70 de ani de închisoare. Totul s-a întâmplat după ce s-a aflat despre abuzurile inimaginabile la care au fost supuşi mai mulţi copii.

Concret, micuţii erau filmaţi şi apot înregistrările erau predate pedofililor care plăteau bani mulţi pentru imaginile respective, potrivit stirileprotv

Conform anchetatorilor, cei implicați își părăsiseră slujbele și trăiau exclusiv de pe urma batjocoririi micuților

Doi soți din Ploieşti, părinţii unui băiat de doar 4 ani, au primit pedepse cu închisoarea de 10, respectiv 7 ani și 8 luni pentru ororile produse. Este vorba, printre altele, de viol și pornografie infantilă în formă continuată.

Procurorii DIICOT au identificat nu mai puţin de 130 de mii de mesaje între familie și pedofili din întreaga lume. Dar și aproape 900 de apeluri video, pentru spectacolele oribile puse în scenă. Cel mic era terorizat dacă nu coopera, povestesc anchetatorii.

O altă femeie din Prahova a fost condamnată la 12 ani de închisoare. Are trei copii și și-ar fi batjocorit fata de 9 ani şi băiatul de 1 an. Pentru bani, era gata de orice, potrivit sursei ciate.

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/horeca/

VEZI ŞI https://portal.republikanews.ro/octavian-bellu/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor