logo
RNTV Live

Orchestra simfonică ploieșteană vă invită la concert în aer liber

sursa foto Bihoreanul
Mihai Constantinescu

Orchestra simfonică ploieșteană vă invită la concert în aer liber

Orchestra simfonică ploieșteană avându-l la pupitrul dirijoral pe maestrul Radu Postăvaru vă așteaptă joi, 23.07.2020, de la ora 20.00, la un concert deosebit care va avea loc pe esplanada Bisericii Sf. Andrei din Ploiești (str. Andrei Mureșanu, cartier Cina). Veți putea asculta „Tango” – arr. L. Artok, op. 66, de Isaac Albéniz, “Ave Maria” – arr. pentru cvartet de alamă de Șerban Nichifor, de Giulio Caccini, „Pizzicati” din opereta „Sylvia”, de Léo Delibes, „Brook Green Suite”, de Gustav Holst, „Intermezzo” din „Goyescas”, de Enrique Granados, „Sarabande” HWV 437 – arr. L. J. Mahler, de Georg Friedrich Haendel, „Celebration Fanfare” pentru orchestră de alamă și percuție, de Jeff Manookian, „Palladio” – Concerto Grosso pentru orchestră de coarde, de Karl Jenkins, „Menuet” – arr. L. Artok, de Luigi Boccherini, „Fanfare”, de Paul Dukas, „Choros” nr. 1 – arr. pentru orchestră de coarde, de Heitor Villa-Lobos și „Fanfare for the Common Man”, de Aaron Copland.

Biletele, în valoare de 15 lei (acces general) pot fi achiziționate de la intrare, înaintea evenimentului, sau online, de pe: https://filarmonicaploiesti.ro.

Pentru relații suplimentare și rezervări puteți suna la numărul de telefon 0734 335 067.

Pentru mai multe amănunte legate de evenimentele viitoare vă invităm să ne urmăriți pe toate paginile noastre de facebook:

https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti/
https://www.facebook.com/virtualconcerthall.ro/
https://www.facebook.com/jazzploiesti/
https://www.facebook.com/ploiestijazztrio/
https://www.facebook.com/flacaraprahovei/
https://www.facebook.com/corulfilarmoniciipaulconstantinescuploiesti/
https://www.facebook.com/cvartetulchronos/
https://www.facebook.com/ploiestibrassensemble/
https://www.facebook.com/studiofilarmonicaploiesti/
De asemenea, ne găsiți și pe instagram, aici: instagram.com/filarmonicaploiesti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor