Oraş din Spania acoperit de gheaţă!

Sursă foto: Observator Antena 1
angajare

Oraş din Spania acoperit de gheaţă după o furtună cu grindină.

Orașul Sant Hilari Sacalm a fost surprins de zeci de centimetrii de gheață după o furtună cu grindină. În unele locuri, stratul măsoară aproape un metru.

Miercuri după-amiază, timp de o oră, ploaia și grindina au înfundat jgheaburi și canale, au inundat subsoluri, case și magazine. Şuvoaiele de apă au transformat străzile din centrul municipiului în adevărate râuri.

Un șofer francez care nu cunoștea zona a rămas blocat în mașina înghițită pe jumătate de apă și gheață. Bărbatul a fost salvat de pompieri. În urma incidentului, nu au fost înregistrate persoane rănite. Oamenii au fost cuprinși de panică.

Primarul din Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana, a spus că apa a intrat în sala de sport, în biblioteca orașului, în căminul de bătrâni și chiar în primărie. Utilajele de deszăpezire au fost scoase pe străzi pentru îndepărtarea gheții căzute.

Primarul din Sant Hilari Sacalm, Joan Ramon Veciana: „A căzut multă grindină, mai întâi mică și apoi puțin mai mare, care a lăsat o mare de gheață” și adaugă că este prima dată în viața lui când vede așa ceva.

Sursă: gds.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

 

mediu

PLOIESTI TV LIVE 👇 (apasati play si puteti urmari Ploiesti TV live)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here