Ploieştenii, invitaţi să ia parte la evenimentul Ora Pâmântului

Cum este marcată Ora Pâmântului la Ploieşti. Alătură-te şi tu

Ploieştenii sunt invitaţi să ia parte la evenimentul Ora Pâmântului.

Ora Pământului” este un eveniment internațional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an, care are ca scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică față de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Municilitatea invită ploieştenii să stingă luminile de Ora Pământului, sâmbătă, 27 martie 2021, de la ora 20:30 până la 21:30, pentru a afii soliidari

“Avem nevoie de o climă stabilă şi este important să ne unim forțele pentru a opri degradarea naturii! Protejăm natura, deoarece este aliatul nostru împotriva crizei climatice și pentru că este vitală pentru supraviețuirea, bunăstarea și fericirea noastră. #Connect2Earth

Pe lângă gestul simbolic din 27 martie 2021, pe care îl vom face împreună, vă recomandăm să vă gândiţi şi la alte gesturi simple prin care putem contribui la diminuarea impactului nostru asupra factorilor de mediu.

Municipalitatea ploieşteană va opri lumina pe domeniul public, în data de 27.03.2021, în intervalul orar 20:30-21:30, în câteva zone principale din oraș, în semn de solidaritate cu această mișcare, după cum urmează:

în Parcul Municipal Vest și pe Bulevardul Independenței, respectiv Bulevardul Republicii – Centrul Civic.

Oprirea iluminatului, în perioada de timp amintită mai sus, se va realiza şi pe exteriorul următoarelor sedii ale instituţiilor publice din oraş: Primăria Municipiului Ploieşti, Palatul Culturii, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, Muzeul Judeţean de Artă Prahova“, se arată în comunicatul Primăriei.

Vezi https://republikanews.ro/nelu-ploiesteanu-este-in-stare…/

Vezi şi https://republikanews.ro/distribuirea-pachetelor-cu…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here