logo
RNTV Live

Opt focare active de COVID-19 în Prahova. Situaţia în judeţ

sursa foto Adevarul.ro
Mihai Constantinescu

Focare active de COVID-19

Opt focare de COVID-19 sunt acum active în Prahova. Potrivit autorităţilor, trei sunt în centre pentru îngrijirea persoanelor adulte (două în subordinea DGASPC) din Breaza, Băicoi și Urlați, unul la un centru de plasament (din subordinea DGASPC) din Vălenii de Munte, unul în cadrul unui departament al unei instituții publice din Ploiești, unul într-o unitate sanitară privată din Boldești-Scăeni și două la agenți economici din Câmpina.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului Prahova, 4287  persoane au fost confirmate ca fiind infectate cu virusul SARS-CoV-2. Din totalul celor confirmați de la începutul epidemiei, 141 de prahoveni au decedat, conform raportărilor Direcției de Sănătate Publică Prahova.

Cele 57 de persoane nou confirmate cu SARS-CoV-2, în Prahova, fac parte din următoarele categorii de vârstă:

0-18 ani – 2

19 ani -29 ani – 5

30 ani -39 ani – 7

40 ani -49 ani – 13

50 ani -59 ani – 6

60 ani -69 ani – 11

70 ani -79 ani – 9

Peste 80 de ani – 4

Locuri limitate în spitale

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienților cu COVID-19, în Prahova, este de 328, dintre care 295 de paturi sunt ocupate. La ATI, 19 locuri alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate. Unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești este, în continuare, indisponibilă din cauza unei defecțiuni tehnice.  

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/de-astazi-se-redeschid-cafenelele-si-restaurantele-si-in-prahova-video/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/femeia-din-urlati-data-disparuta-dupa-ce-sotul-a-semnalat-disparitia-ei-a-fost-gasita/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor