logo
RNTV Live

Societatea HIDRO PRAHOVA anunță oprirea distribuției apei potabile în mai multe localități, din cauza unei avarii pe o conductă a societății ESZ

străzi din Ploieşti sursă foto Radio Iasi
rnews

Societatea Hidro Prahova SA anunță că este nevoită să oprească distribuția apei potabile în orașele Băicoi (zona Găgeni) și Plopeni, precum și în comuna Dumbrăvești,  începând de marți 12.01.2021, orele 5.00, din cauza unei avarii în zona Găgeni, anunțată de Societatea Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A.

Ca urmare, ESZ Prahova a comunicat că alimentarea cu apă potabilă se va întrerupe în regim de urgență pe tronsonul Dumbrăvești – N.H. Movila Vulpii (sursa STA Vălenii de Munte), perioada estimată pentru reluarea furnizării apei potabile fiind de aproximativ 24 ore.                  

                                                                                                                                                                            Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze față de locuitorii care vor fi afectați de întreruperea distribuției apei și roagă toți consumatorii afectati să își asigure rezerve minime de apă pentru consum și uz casnic. După remedierea avariei de către ESZ Prahova, reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face în cel scurt timp, la parametrii de calitate corespunzători.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor