logo
RNTV Live

Operatorul Blue Planet, amendat că nu a deszăpezit străzile din Ploiești

deszapezire
Dumitrescu Vlad

Operatorul Blue Planet a intervenit pentru a îndepărta zăpada de pe străzile din Ploiești cu doar 16 utilaje, în loc de 30, așa cum prevede contractul.

În acest context, Poliția Locală Ploiești a anunțat vineri faptul că societeatea a fost amendată cu suma de 2500 lei.

Amendă de 2500 lei aplicată de Poliția Locală Ploiești operatorului de salubritate, pentru efectuarea necorespunzătoare a operațiunilor de deszăpezire

Poliția Locală Ploiești – prin Biroul Protecția Mediului – a sancționat astăzi, 27 ianuarie 2023, operatorul de salubritate SC Blue Planet Services SRL, pentru neasigurarea prestării serviciului de salubrizare-deszăpezire, conform prevederilor contractuale și a regulamentului de salubrizare.

Astfel, în temeiul prevederilor Hotărârii de Consiliu Local nr. 34/2019 referitoare la modificarea și completarea HCL nr. 218/2015 privind aprobarea Regulamentului serviciului de salubrizare ȋn municipiul Ploieşti, pentru necurățarea zăpezii de pe căile publice, operatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2500 lei.

            Astfel, în temeiul prevederilor Hotărârii de Consiliu Local nr. 34/2019 referitoare la modificarea și completarea HCL nr. 218/2015 privind aprobarea Regulamentului serviciului de salubrizare ȋn municipiul Ploieşti, pentru necurățarea zăpezii de pe căile publice, operatorul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2500 lei”, a anunțat Poliția Locală Ploiești.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor