logo
RNTV Live

Operaţiune de salvare reuşită: Bărbatul de 52 de ani căzut de pe un pod în Orăştie este în siguranţă

cazut-pot-orastie
Dumitrache Catalina

Un incident nefericit a avut loc luni în localitatea Orăştie din judeţul Hunedoara, în care un bărbat în vârstă de 52 de ani a căzut de pe un pod într-o zonă dificilă accesibilă. La faţa locului, pompierii au intervenit rapid şi l-au predat în siguranţă unui echipaj medical.

Serviciul de Urgență 112 a primit un apel de urgență care anunța că o persoană a căzut de pe un pod în zona râului din Orăştie. În consecință, pompierii de la Detaşamentul Orăştie au fost imediat mobilizaţi, fiind trimisă o autospecială de mare capacitate și o ambulanță SMURD pentru a interveni.

Conform informațiilor furnizate de ISU Hunedoara, bărbatul în vârstă de 52 de ani a căzut de la o înălţime de aproximativ 5 metri într-o zonă dificilă de acces. Cu profesionalism și promptitudine, salvatorii au reușit să-l extragă în siguranță și i-au acordat primul ajutor medical la locul incidentului.

Bărbatul, care era conștient, a fost apoi transportat la spitalul din Orăştie pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

‏‏‎ ‎

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor