logo
RNTV Live

Operațiune antidrog în Vrancea. Doi suspecți retinuți

DROGUR IVRANCEA AZI
Erika Stoica

Într-o operațiune coordonată de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vrancea, doi suspecți au fost reținuți sub acuzația de trafic de droguri de mare risc și deținere în scop personal.

Conform informațiilor furnizate, cei doi indivizi au fost surprinși în flagrant în două acțiuni distincte desfășurate în județul Galați. Primul suspect a fost interceptat imediat după ce a vândut mai multe doze de cristal (3-CMC, un drog de mare risc) pentru suma de 2.000 de lei, achiziționate de la al doilea suspect, identificat în apropiere. În plus, ambii dețineau cantități diverse de droguri de mare risc destinate consumului personal.

Investigațiile ulterioare au relevat că unul dintre suspecți efectua în mod regulat tranzacții ilegale cu droguri de mare risc (cristal), obținând sume cuprinse între 700 și 2.000 de lei.

În urma perchezițiilor domiciliare, autoritățile au confiscat și ridicat mai multe mijloace de probă. Astăzi, procurorii au solicitat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea arestarea preventivă a celor doi suspecți pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost desfășurată în strânsă colaborare cu Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, iar sprijinul logistic a fost asigurat de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău. De asemenea, Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română a oferit suport de specialitate în această operațiune.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor